Η οικογένεια Χώτος

εδώ και τρεις γενιές, ασχολείται αποκλειστικά με την τυροκομία

Την παράδοση ξεκίνησε στις αρχές του 20ου αιώνα, ο παππούς της οικογένειας, Γιώργος Χώτος, τελειοποιώντας τα μυστικά της παρασκευής της Φέτας και του Μανουριού, που τόσο καλά γνώριζαν οι κτηνοτρόφοι της ορεινής Σαμαρίνας.

Η γνώση αυτή παρέμεινε στην οικογένεια, περνώντας από γενιά σε γενιά μέχρι τις μέρες μας.

Με σεβασμό ως προς τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και την ποιότητα τους, τα τυριά “Χώτος” ξεχωρίζουν για την πλούσια μεστή τους γεύση και έχουν αναδειχθεί στα αγαπημένα τυριά των Ελλήνων.