Υλικά :
Ετοιμάζουμε σε τρία διαφορετικά σκεύη το αλεύρι,το αβγό χτυπώντας το ελαφρά και το άσπρο και μαύρο σουσάμι. Περνάμε τα κομμάτια της φέτας από το αλεύρι,μετά από το αβγό και τέλος από το σουσάμι φροντίζοντας να καλυφθούν καλά. Τα βάζουμε σε πιάτο και τα τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει το πανάρισμα. Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζουμε τα κομμάτια του τυριού μέχρι να πάρουν χρώμα. Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε περιχύνοντας με μέλι!