Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση του κιμά. Σε ένα αντικολλητικό σκεύος σοτάρουμε καλά τον κιμά στο ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα . Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας και αφήνουμε να σοταριστεί και αυτός για ένα λεπτό ακόμα.
Σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 1 με 2 λεπτά. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε το νερό, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε και τα μπαχαρικά και χαμηλώνουμε τη φωτιά (στο 4), για να βράσει η γέμισή μας καλά. Υπολογίστε περίπου 15- 20 λεπτά. Προσθέτουμε τον φρέσκο δυόσμο και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά η γέμιση.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ του ανθότυρου. Σε ένα βαθύ μπολ τρίβουμε σε τρίμα με τα χέρια μας το ανθότυρο προσθέτουμε το γάλα και με το σύρμα ανακατεύουμε καλά να επιτύχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε και τα αυγά και ανακατεύουμε πολύ καλά με το σύρμα μας. Στο τέλος ρίχνουμε και τα 2 κουταλάκια του κορν φλάουρ και ολοκληρώνουμε το ανακάτεμα με το σύρμα, πάντα.
Στις ατομικές και αντικολλητικές, πάντα, θήκες τοποθετούμε τη ζύμη κουρού. Βάζουμε από περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού γέμιση σε κάθε ταρτάκι. Από πάνω ρίχνουμε από περίπου πάλι 2 κουταλάκια του γλυκού από τη ρευστή, θα δείτε, μπεσαμέλ ώστε να καλύψουμε τον κιμά. Από πάνω αν θέλουμε ρίχνουμε λίγο μαυροκούκι ή ότι άλλο θέλουμε, όπως για παράδειγμα σουσάμι.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 – 30 λεπτά περίπου.
Μία συνταγή της misstasty.gr